од cedo

Елена Насевска Ангеловска


Специјалист за плати, бенефиции и ЧР аналитика, Нептун Македонија
Дописник

Одговорна за плати, бенефиции и ЧР аналитика во Нептун Македонија. Работи во Нептун 12 години, првично во одделот за финансии, а потоа од 2012год. во одделот за човечки ресурси. Иницијатива и организација на многу проекти. Првата систематизација на Нептун. Креатор на системот за евалуација во малопродажба, формат, принцип на наградување, работилница Best for Better. Прв уредник на интернето списание Happy news. Има завршено факултет за француски јазик и професионален мастер Меѓународни кариери во Франција.

КОЛУМНИ

  • Вредноста на трудот мај 6, 2021 Објавено во: Колумни Колумна на Елена Насевска Ангеловска - Одговорна за плати, бенефиции и ЧР аналитика во Нептун Македонија. Секој труд треба да…

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...