Агенција Тривити за својот клиент објавува оглас за Раководител на правна служба (Секретар)

од 24HR

Агенција Тривити за својот клиент, независна и непрофитна организација, чие делување е на територијата на Македонија, објавува оглас за:

Раководител на правна служба (Секретар)

Раководителот на правната служба врши координација на тековните активности на одделот, како и самостојно извршување на сложено стручни и оперативни работи во функција на активностите на организацијата.

Основни работни задачи:

 • Водење, следење и координирање на тимот и тековни активности на одделот во организацијата
 • Извршување на целокупна техничко-административна работа
 • Раководење со стручната служба, давање мислења, препораки и спроведување заклучоци
 • Учество во подготовка на материјали за седници на органите на управување
 • Грижа за навремено и квалитетно извршување на активностите на организацијата, како и соодветно застапување согласно овластувањата
 • Комуникација со членови на органи на управување
 • Усогласување на работењето согласно закон за заштита на лични податоци
 • Соработка со институции и организации

Квалификации на идеален кандидат:

 • Пожелно искуство во раководење на тим – минимум 5 години
 • Високо образование – правен факултет
 • Личност со интегритет и етичко однесување
 • Изразени комуникациски и организациски вештини, како и способност да раководи и соработува со тим од вработени
 • Истраен карактер, кој умее да размислува стратешки и да заземе став
 • Солидно познавање на Англиски јазик
 • Познавање на MS Office

Нашата понуда:

 • Основна нето плата 65.000 ден
 • Работа со полно работно време од 08-16ч во просториите на организацијата во центарот на Скопје
 • Работа во средина каде ќе се вреднуваат менаџерските и стручни вештини и знаења
 • Работење и директна комуникација со Претседателот на организацијата
 • Можност за остварување релации и стекнување нови контакти преку директна комуникација со клиентите на организацијата

Место на работната позиција: 

Држава: Македонија

Град: Скопје

Линк за аплицирање: https://thrivity.com.mk/thrivity-cv/ 

0 коментар
0

Related Posts

Остави Коментар

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...