Регрутер / Офис Менаџер – Спорт Лаиф Трејд ДОО – Скопје

од 24HR

Спорт – Лаиф Трејд ДОО како компанија која работи на пазарот на игри на среќа подолго од 20 години, за потребите на сестринска фирма Бет О2 која е софтверска компанија фокусирана на развој на современи решенија за одржување на софтвер за спортско обложување, интернет казино и слот игри, креирајќи иновативни производи и услуги во индустријата на игри на среќа објавува оглас за работна позиција:

РЕГРУТЕР / ОФИС МЕНАЏЕР

Потребни квалификации:

 • Високо образование (пожелно Менаџмент на човечки ресурси или Психологија);
 • Минимум 2 години работно искуство во областа на човечки ресурси (пожелно е претходно работно искуство во IT сектор);
 • Познавање на архивско и канцелариско работење ќе се смета за предност;
 • Одлично познавање на пишан и говорен англиски јазик;
 • Напредно познавање на MS Office алатки;
 • Возачка дозвола Б категорија;

Личен профил:

 • Одговорно и уредно завршување на работните обврски;
 • Способност за извршување на повеќе истовремени работни обврски;
 • Способност за работа под притисок и работа со рокови;
 • Ефективност и проактивност;
 • Организираност и самоиницијативност;

Ние Нудиме:

 • Стабилност со одлична можност за развој;
 • Пријатна работна атмосфера;
 • Тим билдинг настани;
 • Обуки за усовршување на знаењата;
 • Можност за користење годишен одмор веднаш по вработувањето;

Доколку сметате дека ги исполнувате квалификациите потребни за оваа работна позиција, аплицирајте со испраќање на CV на hr@sportlife.com.mk, а ние ќе ве контактираме и подетално ќе ве запознаеме со визијата на нашето постоење.

0 коментар
0

Related Posts

Остави Коментар

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...