Академијата за Employer Branding овозможува градење на вистинска стратегија за Employer Branding со видливи резултати за 3 до 6 месеци

Интервју со Ана Умерова, Експерт за човечки ресурси во А1 Македонија, за нејзиното искуство како ментор … Продолжи со читање Академијата за Employer Branding овозможува градење на вистинска стратегија за Employer Branding со видливи резултати за 3 до 6 месеци