од cedo

Ана Костовска


Менаџер за човечки ресурси , Нептун Македонија
Дописник

Дипломиран психолог и менаџер за човечки ресурси во Нептун Македонија. Кариерата ја започнува во невладин сектор со фокус на обука и развој, по што продолжува како тренер за продажба во секторот за телекомуникации, потоа како менаџмент консултант во консултантска компанија. Во Нептун доаѓа како специјалист за обука и развој, а како ЧР менаџер работи во последните 5 години. Коосновач на здружение за трансформациско лидерство. Главната цел и е мотивирање и помагање на професионалниот развој кај луѓето и организациите.

КОЛУМНИ

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...

Оваа веб страна користи cookies.