од cedo

Елена Костовска


Talent Acquisition and Development Executive, Sopro
Дописник

Аналитичар за вработување и развој, дипломиран психолог. Making talent famous since 2014. Во моментов работи како Talent Acquisition and Development Executive во компанијата Sopro.

КОЛУМНИ

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...