од cedo

Искра Трајкоска Конеска


MBA, HR & People Development Manager во Intertec.io
Дописник

Искра има богато искуство од областа на човековите ресурси опфаќајќи ги сите аспекти: анализа и потреба од работно место, вовед во работното место и обука на нови вработени, регрутација и селекција, обука и развој на човековите ресурси, мотивација и задоволство на вработените, организациско однесување, организациска култура и промени, Performance management и HRIS(HR Information Systems). Oд неодамна е и сертифициран професионалец во HR Agile. Претходното работно искуство на Искра е во Прилепска Пиварница, Лакталис и Некстсенс. Добитник е на награда за најдобар HR Менаџер за 2019, награда за најиновативен HR Менаџер 2013, и HR Excellence награда 2010.

КОЛУМНИ

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...