од cedo

Нена Димовска


Human Capital Manager, Semos Cloud
Дописник

Нена Димовска моментално работи како Human Capital Manager во Semos Cloud, напредна SaaS организација која нуди современи продукти за подобрување на искуството на вработените (All-in-one Employee Experience Platform). Студент на докторски студии на Економски Факултет, со фокус на Организациски науки и менаџмент. Поседува неколкугодишно искуство како Менаџер за ЧР во ЛЕОРОН, интернационален институт за професионален развој во MENA регионот. Лиценциран Strategic HR Business Partner од HCI, лиценциран HR Master од ANSI, лиценциран CSSBG од ASQ. Голем HR ентузијаст, со искуство во сите полиња на организациски дизајн и управување со таленти (стратегиско регрутирање таленти, развој на таленти, стандардизација на работа, воспоставување ефикасни процеси на работа, мапирање на компетенции, системи за наградување, системи за мерење на перформанси, брендирање и други).

КОЛУМНИ

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...