од cedo

Ребека Вељанова


Регрутер за човечки ресурси , HMD TRUCKING
Дописник

Ребека Вељанова е регрутер за човечки ресурси во HMD TRUCKING. Специјалист за човечки ресурси. Специјализирана на UACS на тема: Стратегии за мотивирање на вработени.

КОЛУМНИ

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...