од cedo

Тони Гавриловски


Одговорен за обуки и развој на вработени, Нептун Македонија
Дописник

Работно искуство во Нептун од 12 години, голем дел во малопродажба. Одговорен за организирање на обуките и можностите за развој на вработените. Учествува во повеќе проекти, евалуација на вработените во малопродажба,  го изработува интерното списание Happy News, и е голем tech geek. Има дипломирано на Машинскиот факултет при Универзитетот Св. Кирил и Методиј, насока индустриско инженерство и менаџмент.

КОЛУМНИ

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...

Оваа веб страна користи cookies.