од cedo

Филимена Христовска


Раководител на сектор за човечки ресурси , Перпетуумобиле Секјурити
Дописник

Филимена Христовска е Раководител на сектор за човечки ресурси и Специјалист за плата во Перпетуумобиле Секјурити. По вокација е дипломиран економист на Економскиот факултет на Универзитетот Св. Кирил и Методиј, а за HR се одлучила поради можноста да им помогне на луѓето, можноста за напредок во самата професија, деновите исполнети со различни работни задачи и, секако, работата во која ужива.

КОЛУМНИ

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...