од cedo

Јулијана Миновска


HR Директор, The HeadHunter во Македонија
Дописник

Јулијана Миновска е директор за Headhunter Македонија со долгогодишно искуство во регрутација и селекција на кадар како и лизинг на персонал. Таа е магистер по деловна администрација.Нејзиното искуство и долгогодишен ангажман ја прави кредибилен и доверлив партнер за вработување и регрутација за многу клиенти од владиниот и деловниот сектор.Јулијана има искуство во регрутација во низа индустрии како и искуство во помали и врвни консултантски фирми за регрутирање. Вклучително, таа има искуство со  сите функции на HR менаџментот, вклучително и: Стратешко планирање, организациски развој, екипирање, обука, администрација, односи со вработените, развој на менаџментот и управување со перформансите.Таа има долгогодишно искуство во услужно опкружување со искуство во продажба што вклучува евидентна лична енергија и посветеност на задоволството на клиентите со постојано следење и подобрување на услугите.

КОЛУМНИ

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...

Оваа веб страна користи cookies.