Employer branding-от е жешка тема во светот, но и кај нас

Доколку вашата компанија бележи тренд на опаѓање на бројот на апликации и потенцијални кандидати за вработување, … Продолжи со читање Employer branding-от е жешка тема во светот, но и кај нас