од cedo

Анета Дуданова


Специјалист за регрутација и Employer branding, Нептун Македонија
Дописник

Дипломиран психолог и специјалист за регрутација и Employer Branding во Нептун Македонија. Својата кариера ја гради во областа на регрутација и профилирање на кадри од најразлични индустрии и нивоа. Добар познавач на пазарот на трудот, со повеќе од 13 години искуство во областа. Вклучена во стратешки проекти, развивање рамка на компетенции, воведување практикантска работа и проекти поврзани со брендирање на работодавач, добросостојба и грижа за вработени. Ја води веб страната за кариера на Нептун Македонија.

КОЛУМНИ

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...

Оваа веб страна користи cookies.