од cedo

Биљана Талевска


Специјалист за Човекови ресурси и Регрутација, Аксапта Мастерс
Дописник

Биљана Талевска е Специјалист за Човекови ресурси и Регрутација во Аксапта Мастерс. Дипломиран психолог и тренер со искуство во регрутација на ИТ-профили во изминатите 5 години, како и претходно искуство во работа со медиуми и односи со јавност.

КОЛУМНИ

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...

Оваа веб страна користи cookies.