од cedo

Елена Огненовска


Специјалист за човечки ресурси ,
Дописник

По професија дипломиран правник, а денес зад себе има 4 годишно работно искуство во повеќе компании. Работењето во HR е она во коешто целосно се пронаоѓа, ја исполнува и навистина сака да го работи.

КОЛУМНИ

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...