од cedo

Ивана Смаќоска


HR Специјалист, QG Medical Devices
Дописник

М-р Ивана Смаќоска, HR Специјалист, QG Medical Devices. По вокација магистер по правни науки, во душа и по професија HR.

КОЛУМНИ

  • HR предизвици за утре јуни 23, 2020 Објавено во: КОЛУМНИ, ТРЕНДОВИ Пишува М-р Ивана Смаќоска, Kоординатор за човечки ресурси во Катар Ервејс за Европа, Блискиот Исток и Азија.  HR се доживува…

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...

Оваа веб страна користи cookies.