од cedo

Катерина Стојановска


Глобален HR експерт , Upwork
Дописник

Катерина Стојановска е глобален HR експерт за европскиот, американскиот и азискиот пазар преку глобалната платформа за таленти Upwork. Во текот на својата кариера има работено во големи глобални организации како Kromberg & Schubert и Van Hool. Моментално работи full time за компанија од Холандија, а веќе долго работи и на проект на една американска асоцијација за човечки ресурси.

КОЛУМНИ

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...