од cedo

Сања Једиковска


Специјалист за правни работи и персонална администрација, Нептун Македонија
Дописник

Специјалист за правни работи и персонална администрација со повеќе од 5 години работно искуство во Нептун Македонија. Одговорна за подготовка и администрирање на целокупната персонална администрација и одржување на правна сигурност во областа на трудот. Член на Дисциплинска комисија и Член на Комисија за заштита од вознемирување на работно место. Има дипломирано на Правниот факултет при Универзитетот Св Кирил и Методиј, насока правни студии.

КОЛУМНИ

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...

Оваа веб страна користи cookies.