Откријте ги тајните за издигнување до „Најпосакуван работодавач“ со Академијата за Employer Branding на ВИТА ИНСТИТУТ

од 24HR

Стекнете се со сертификат за Employer Branding и надградете се со напредни HR вештини преку единствената Академија за Employer Branding во Македонија на ВИТА ИНСТИТУТ!

Сакате да го зајакнете вашиот кредибилитет во воспоставување на модерен HR менаџмент и да го унапредите вашето знаење преку најсовремени и применливи HR практики?

Земете учество на Академијата за Employer Branding на ВИТА ИНСТИТУТ и совладајте ги следните теми на патот кон стекнување на титулата „Најпосакуван работодавач“:

  • Кои HR практики треба да ги имплементирате во компанијата за да ги привлечете и задржите талентираните кадри?
  • Како најефективно да ги употребите социјалните платформи на вашата компанија и допрете до посакуваната публика.
  • Дефинирајте и истакнете го уникатниот EVP (Employee Value Proposition) на вашата компанија, кој ве афирмира како конкуретен работодавач на пазарот на трудот.
  • Како да поттикнете директна инолвираност на сите вработени во истакнување на културата и брендот на компанијата, а со тоа и на нивниот придонес како бренд амбасадори.
  • Како да ги лоцирате потребите на вашите вработени, а со тоа и да создадете среќна, агилна и продуктивна работна средина.

Програмата на Академијата за Employer Branding се содржи од:

  • Тренинг програма (составена од 6 модули)
  • Индивидуални менторски и коучинг сесии

Повеќе информации за Академијата за Employer Branding и начинот на пријавување може да пронајдете на следниот линк. Со регистрација на учество до 25 јануари 2021 добивате попуст за рана пријава.

0 коментар
0

Related Posts

Остави Коментар

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...

Оваа веб страна користи cookies.