Триглав осигурување живот со ново седиште на друштвото

од 24HR

Ве известуваме дека Триглав Осигурување Живот го пресели своето Седиште на нова локација, на Бул. 8-ми Септември бр.18, кат 2, Скопје.

За сите прашања во однос на новата локација можете да се обратите на телефонскиот број  (02) 5102-201 или на www.triglavzivot.mk

Триглав Осигурување Живот продолжува да се грижи за своите осигуреници обезбедувајќи сигурна иднина за Вас и Вашето семејство со конкурентни услуги со висок квалитет, ефективно управување со ризикот и висока финансиска стабилност.

0 коментар
0

Related Posts

Остави Коментар

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...

Оваа веб страна користи cookies.