од cedo

Ана Салтирова Давидовски


Менаџер за човечки ресурси , АМСМ
Дописник

Ана Салтирова Давидовски е социјален работник кој има магистрирано на менаџмент на човечки ресурси, работи како Менаџер за човечки ресурси во АМСМ, NLP Тренер и Coach, Тренер за меки вештини. Таа е член на Управниот одбор на Македонската асоцијација за човечки ресурси, една од иницијаторите за формирање на огранокот за коучинг при Македонската асоцијација за човечки ресурси и активна е на повеќе проекти за развој на човечките ресурси во Македонија и промоција на професијата. Автор е на детската интерактивна книга „Благодарам“ преку која методологијата на NLP ја доближи до најмалите. Последниот проект на кој страсно работи е кампањата „Личен избор“ која има за цел свесна промена на фокусот на мислата со јасна цел за враќање на доброто расположение повторно во мода, преку која има и бесплатни материјали наменети за родителите.

КОЛУМНИ

  • Емоционален капитал – тајната за конкурентност март 27, 2024 Објавено во: Колумни Колумна на м-р Ана Салтирова Давидовски-Член на УО на МАЧР, Автор, Основач на Кампања @LicenIZBOR https://linktr.ee/licenizbor, НЛП Тренер и Коуч,…
  • ЕДЕН збор кој… јануари 16, 2024 Објавено во: Колумни Колумна на Ана Салтирова Давидовски е социјален работник кој има магистрирано на менаџмент на човечки ресурси, со 15+ години искуство…
  • Разликата која прави разлика декември 29, 2023 Објавено во: Колумни Колумна на Ана Салтирова Давидовски е социјален работник кој има магистрирано на менаџмент на човечки ресурси, со 15+ години искуство…
  • #БЛАГОДАРНОСТА во деловниот свет април 26, 2022 Објавено во: Колумни Колумна на Ана Салтирова Давидовски - Менаџер за човечки ресурси во АМСМ, NLP Тренер и Коуч и автор на детската…
  • Скриената магија во прашањата септември 24, 2021 Објавено во: Колумни Колумна на Ана Салтирова Давидовски - Менаџер за човечки ресурси во АМСМ, NLP Тренер и Коуч и автор на детската…
  • Критика vs. Прашање јули 31, 2021 Објавено во: Колумни Колумна на Ана Салтирова Давидовски - Менаџер за човечки ресурси во АМСМ, NLP Тренер и Коуч и автор на детската…
  • (Не)логични прашања јули 2, 2021 Објавено во: Колумни Колумна на Ана Салтирова Давидовски - Менаџер за човечки ресурси во АМСМ, NLP Тренер и Коуч и автор на детската…
  • Екологија на промената март 2, 2021 Објавено во: Колумни Колумна на Ана Салтирова Давидовски - Менаџер за човечки ресурси во АМСМ, NLP Тренер и Коуч и автор на детската…
  • Одлуки …како …зошто февруари 2, 2021 Објавено во: Колумни „Ништо не е потешко и ништо не е повредно од способноста да се донесе одлука.“ - Наполеон Бонапарта Времето на…
  • Навиките на вработените предност или… јануари 6, 2021 Објавено во: Колумни „Почетокот на новата година со новите планови може да биде одлично време за ревидирање на навиките кои ги гледаме во…

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...