Зегин Трка

од 24HR

Веќе 35 години континуирано и посветено ја реализираме нашата хумана мисија да им понудиме помош, да се погрижиме за што подобро здравје и што подобри услови на оние на кои им е најпотребно, преку донации во болници и медицински установи, како и на социјално загрозени семејства. ​

Нашиот јубилеј го посветуваме на една силна, повисока цел – поддршка на лицата со аутизам, со организација на Зегин Спектратон и фондацијата „Д-р. Верица Механџиска“, хуманитарна трка во која заедно со вас ќе истрчаме до една единствена цел – првиот и единствен Дневен центар за адолесценти и млади со аутистичен спектар и атипичен развој. ​

Да бидеме хумани.

Погледни ја официјалната програма за Зегин Спектратон трката која ќе се одржува на 9ти јуни!

Сè уште се немаш пријавено? Те чекаме https://bit.ly/4dF5CcT

Се гледаме на целта! ​

0 коментар
0

Related Posts

Остави Коментар

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...