KARIERA.mk е порталот каде од денес ќе можете да ги најдете сите активни огласи од ХАЛКБАНК!

од 24HR

ХАЛКБАНК го проширува тимот,огласите за вработување може да ги следите на KARIERA.mk.Бидете во тек со сите активни огласи и следате ја KARIERA.MK.

ХАЛКБАНК АД Скопје е универзална банка за вршење на сите видови банкарски работи во Република Македонија. Од своето основање, Банката бележи значителни остварувања и развој во македонската банкарска индустрија. Во своето работење ги воведе Меѓународниот систем за управување со квалитет EN ISO 9001:2008 и стандардот за управување со информациона сигурност ISO 27001:2005, со што стана прва банка во Македонија сертифицирана со овие престижни стандарди за работа. ХАЛКБАНК АД, Скопје исто така, е прв агент во Р. Македонија за Western Union Money Transfer од САД, за услуги на брз трансфер на пари од и кон земјата и странство.

Банката има широка меѓународна мрежа, која вклучува кореспонденциска поврзаност со 339 банки и отворени сметки во 17 странски банки и константно го проширува својот тим!

Моментално вработува:

РЕФЕРЕНТ ЗА БАНКАРСКИ ОПЕРАЦИИ – СКОПЈЕ
РЕФЕРЕНТ ЗА БАНКАРСКИ ОПЕРАЦИИ – ШТИП

0 коментар
0

Related Posts

Остави Коментар

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...