Motiv8 HR софтвер: Водачот на дигиталната трансформација претставен на најголемата регионална Конференција во Белград

од 24HR

Како златен спонзор на најголемата HR Конференција во Белград, која што се одржа на 26.2.2024 година во Crowne Plaza Hotel, во организација на Менаџмент Центар Белград (МЦБ) ја имавме можноста да го претставиме нашиот уникатен продукт Motiv8 HR Management Software пред повеќе од 500 HR професионалци од најголемите компании од регионот.

Искуството кое што го стекнавме таму е навистина значајно, особено во делот на размена на знаења и ширење на мрежата на нови пријатели и соработници. Со задоволство можеме да заклучиме дека Motiv8 ги исполнува високите критериуми и на регионалниот пазар, со својата уникатност и компактност. Дигитализацијата на HR процесите и насочувањето на HR професионалците кон креирање на подобро Employee Experience за сите вработени во компаниите, преку трансформирање на нивната улога останува еден од главните приоритети и оваа година.

Сѐ уште не ги знаете модулите, бенефициите и придобивките од користењето на Motiv8? Закажете презентација на (motiv8.semos.mk) и почнете своето време да го користите за трансформациони HR процеси.

0 коментар
0

Related Posts

Остави Коментар

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...