Од денес сите огласи од Гентерм на KARIERA.mk

од 24HR

Од денес на KARIERA.mk можете да ги најдете сите активни огласи за вработување на Гентерм.

Гентерм е глобална, иновативна компанија –лидер во областа на термални технологии. Креира, развива и произведува уреди за греење, ладењеи вентилација за клиенти од целиот свет.

Компанијата е препознатлива по вложувањето иновации, надградба и подобрување на термалната технологија на новорастечките пазари, а нејзините производи се користат најмногу во автомобилската индустрија.

Гентерм брои повеќе од 13.000 вработени во 12 земји и е глобален лидер во системите за управување со топлинска енергија која со посветеност создава иновативни, добро дизајнирани производи кои се произведени според највисоките стандарди. Како иновативна компанија која константно се стреми кон усовршување на своите производи, воедно се стреми и кон проширување и усовршување на своите тимови.

Моментално како активни се следниве работни позиции:

ПРОЦЕС ИНЖЕНЕР
РАКУВАЧ СО МАТЕРИЈАЛИ
ЛИНИСКИ ЛИДЕР HANCHO ACT EXTERNAL/ NEW TECHNOLOGIES
APQP ИНЖЕНЕР

0 коментар
0

Related Posts

Остави Коментар

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...