Отворени нови работни позиции во ТТК Банка,УНИЦЕФ,Гемма Инженеринг и многу други!

од 24HR

Денес ви ги издвојуваме најпосетуваните работни позиции од реномирани компании на KARIERA.mk, се надеваме дека ќе го најдете вашето идеално работно место меѓу нив.

Флекс Кредит ДОО Скопје е небанкарска финансиска институција. Компанијата обезбедува брзи потрошувачки кредити/заеми, преку онлајн аплицирање и преку филијали рапространети низ целата територија на државата.

Моментално вработува:

ТИМ ЛИДЕР – КУМАНОВО
ТИМ ЛИДЕР – СКОПЈЕ / ИЛИНДЕН
ИТ ТЕХНИЧАР
ОПЕРАТОР ЗА ТЕЛЕФОНСКА НАПЛАТА НА ДОЛГОВИ
ОПЕРАТОР ВО КОНТАКТ ЦЕНТАР
АГЕНТ ЗА ТЕРЕНСКА НАПЛАТА – НЕГОТИНО
ТИМ ЛИДЕР – ОХРИД

УНИЦЕФ е основан пред повеќе од седумдесет години за да одговори на критичните потреби на децата. Како организација е задолжена да се грижи за правата на децата низ целиот свет.

Моментално вработува:

EDUCATION OFFICER, NOA, TA

ВАРУС ДООЕЛ од Скопје е едно од првите приватни друштва за промет на големо со лекови, хемикали, реагенси, лабараториски потрошен материјал, опрема и медицински помагала, основано во 1990 година, со цел да ги задоволи барањата на потрошувачите.

Моментално вработува:

МАГАЦИОНЕР
МЕДИЦИНСКИ ПРЕТСТАВНИК

ГЕМА ИНЖЕНЕРИНГ е градежна фирма и претпријатие кое се бави со проектирање, инженеринг, ентериер – уредување и реновирање.

Моментално вработува:

ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Paket.mk е интернет супермаркет кој ви овозможува избор на повеќе од 4.000 намирници достапни за достава истиот ден.

Моментално вработува:

ДОСТАВУВАЧИ

ТТК БАНКА АД Скопје е успешна универзална банка која функционира со стабилен позитивен раст преку широко распространетата мрежа на филијали и експозитури.

Моментално вработува:

ПОМЛАД БЛАГАЈНИК ВО ФИЛИЈАЛА КУМАНОВО

Цермат ДОО од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед.

Моментално вработува:

РАБОТНИЦИ ВО ПРОИЗВОДСТВО – БИТОЛА
АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК ВО СМЕТКОВОДСТВО И ФИНАНСИИ – БИТОЛА
ДИСТРИБУТЕР/ДОСТАВУВАЧ – БИТОЛА
АСИСТЕНТ ЗА МЕЃУНАРОДНА КОРЕСПОНДЕНЦИЈА – БИТОЛА
ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА НА ОДРЖУВАЊЕ НА ДВОРНО МЕСТО – БИТОЛА

Gulf е најбрзорастечка компанија во светот на нафтените деривати, лубрикантите и маслата за возила, а во моментов работи во повеќе од 100 земји ширум светот.

Моментално вработува:

ПОМОШНИК СМЕТКОВОДИТЕЛ
ОДГОВОРНО ЛИЦЕ ВО МАРКЕТ НА БЕНЗИНСКА ПУМПА – ГЕВГЕЛИЈА

Casumo е основана во 2012 година и оттогаш ги предводи иновациите во iGaming индустријата.

Моментално вработува:

RISK, FRAUD AND PAYMENTS MANAGER
FINANCE OFFICER -PROCUREMENT

Доколку се уште сте во потрага по вашето иеално работно место, сите останати активни огласи за вработување можете да ги најдете ТУКА.

0 коментар
0

Related Posts

Остави Коментар

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...