Работилница за заштита на лични податоци

од 24HR

Правна конференција 2023, 08-10 јуни Хотел Метропол ,Охрид

Ако сте офицер за заштита на лични податоци, сигурно сакате да бидете сигурни дека извршивте усогласување со Законот за заштита на личните податоци или пак, како да започнете со угогласувањето, дали вашиот систем за заштита на податоците е во согласност со законот и ги следи најновите трендови, ја следите ли судската пракса во ЕУ, колку безбедно ги чувате личните податоци, дали сите процедури ги спроведувате во согласност со законот, имате ли искуство во спроведување на внатрешни контроли и кои се предизвиците со кои се соочуваат офицерите за заштита на лични податоци?

По неколку години примена на Законот за заштита на лични податоци, сега е вистинското време за проценка на сопствениот систем за заштита на лични податоци!

Токму за тоа и многу повеќе поттеми е работилницата за заштита на лични податоци која ќе се одржи на 08 јуни 2023 год. во хотел Метропол, Охрид во рамки на овогодинешната Правна конференција во ко-организација на Здружението на правници и АЦТ! ДОО Скопје. Инспирирајте се, учете и воспоставувајте професионални контакти. Кликнете овде и дознајте повеќе како да учествувате

0 коментар
0

Related Posts

Остави Коментар

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...