7 години, KARIERA.mk!

од 24HR

KARIERA.mk е приказна за еден млад и ентузијастичен тим кој во последните 7 години работи на одлични проекти кои помагаат на општеството. Главната цел на нашето постоење е полесно интегрирање на луѓето на пазарот на труд со што истовремено успеваме да ги зацврстимe и збогатуваме тимовите на преку 5.700 компании клиенти од државата и регионот. 

Седмата година од постоењето на KARIERA.mk ја одбележавме со почеток на еден голем и доста значаен проект во јануари 2023та кој го нарековме Kariera events, преку кој во текот на годината беа организирани повеќе настани и работилници за подобрување на вештините и знаењата на вработените од голем број на одлични компании од државата. Настаните беа во целосна организација на KARIERA.mk а спикерите беа странски експерти од компании како Google, Adidas, DHL и Nike.

За нас оваа година засекогаш ќе остане запаметена по успешните работилници во полето на маркетингот и човечките ресури, на кои успеавме да имаме над 250 учесници од преку 90 компании од државата.

Ви прикажуваме неколку интересни факти за огласите од последнава година:

Најмногу огласи оваа година имало за продавачи, комерцијалисти, програмери, возачи и кувари, додека најголем интерес имало за огласи за административни работници.

Најмногу огласи објавени во 2023та биле за локација Скопје и за позицијата ПРОДАВАЧ.

KARIERA.mk во осмата година планира да се фокусира кон имплементација на AI алатки во системот на работа и да продолжи да гo следи светскиот ритам на иновации како и досега

Благодариме на довербата која постојано ја добиваме од македонските и странските компании, како и на заедницата од преку 186.000 корисници на нашата мрежа.

Во новата година очекувајте многу новитети, настани и супер енергија!

KARIERA.mk, 7 години посветена работа, автентичност и љубов! 

0 коментар
0

Related Posts

Остави Коментар

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...