Успешно реализирана HR работилница на Kariera.mk

од 24HR

На 19.05.2023 во Хотел Мериот се одржа HR работилница предводена од Stefanie Wittenbecher, Head of Learning & Development во DHL, Germany.

На работилницата се дискутираше за клучните механизми за задржување на квалитетните луѓе во една компанија. Воедно учесниците имаа можност да се запознаат со новиот продукт на KARIERA.mk наречен HR Scanner!

Работилницата се состоеше од две сесии низ кои се разгоараше за стратегиите на успешните компании, како да ги задржите и направите среќни вашите вработени и секако работа во групи и многу интересни дискусии и споделени искуства.

Компании кои испратија свои тимови на работилницата беа: Zegin, MTEL, FashionGroup, Taskforce, A1 Makedonija, Toyota Avto Centar, Sparkasse Bank AD Skopje, Lear, APS, Damilah, QUIPU, Johnson Matthey, TianDe Macedonia, Brako, Aktuel, Solar, Alkaloid, NLB, Telelink, Magna, Aptiv Services Macedonia. 

Погледнете дел од атмосферата и се гледаме на следната работилница!

Во прилог галерија од фотографии:

0 коментар
0

Related Posts

Остави Коментар

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...