Иднината Почнува Дома

од 24HR

Проектот Иднината Почнува Дома“ – е иницијатива на ТИРЗ и Стопанската Комора кој има за цел да поддржи индивидуалци кои како едни од многуте меѓу нас, се истакнуваат во своите области на делување, прават позитивна разлика и работат посветено како важни делови од обликувањето на иднината на нашата нација.

Голема чест и гордост ни претставува дека еден меѓу десетте номинирани, од Стопанската Комора, е Бјанка Катру, која веќе осум години е дел од Финансиското друштво М Кеш. Бјанка е директор на човечки ресурси, финансии и администрација,со својата преданост и ангажираност, не само што ја остварува својата професионална кариера во финансиската област, туку и воведува нови начини на размислување и пристап кон проблемите.

Нејзината вклученост во заедницата е  вистинска инспирација за сите нас, бидејќи вистинскиот напредок и развој започнува со индивидуалните напори и ангажмани на луѓето како што е Бјанка. Нека продолжи да нè мотивира и да биде пример за сите нас да ги следиме своите соништа и да работиме со цел да го оствариме својот потенцијал.

Сите номинирани, вклучувајќи ја и Бјанка, претставуваат златен стандард на посветеност, интегритет и преданост кон своите области на делување. Нивните приказни се вистински извор на инспирација за сите нас, и нека нивните примери нè поттикнуваат да работиме заедно и да го оствариме нашиот заеднички потенцијал за напредок и развој.

0 коментар
0

Related Posts

Остави Коментар

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...