Семос и Motiv8 на настан за подигнување на свеста за потребата од заштита на правата од интелектуална сопственост

од 24HR

Во насока на понатамошна поддршка и развој на свеста за потребата од заштита на правата од индустриска сопственост, МАСИТ организира настан на кој ќе се презентираат бенефициите од заштитата на индустриската сопственост во ИТ индустријата. Препознати како успешна приказна, поканети сме да го споделиме нашето искуство во заштитата на нашиот продукт Motiv8, најстариот софтвер за човечки ресурси во нашата држава.

Работилницата ќе се одржи на 22.11.2023 година (среда) со почеток во 10:00 часот во просториите на Delight Office Solutions – ул. Максим Горки 13 во Настел Бизнис Центар – прв кат. Местата се ограничени, обезбедете го своето место со регистрација најдоцна до 21.11.2023 (вторник) на следниот линк: Прва едукативна работилница – ПОДИГНУВАЊЕ НА СВЕСТА ЗА ПОТРЕБАТА ОД ЗАШТИТА НА ПРАВАТА ОД ИНДУСТРИСКА СОПСТВЕНОСТ (google.com)

0 коментар
0

Related Posts

Остави Коментар

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...