Уште еднаш A1 Academy ги надмина очекувањата!

од 24HR

Вториот модул – Бизнис аналитика официјално го заврши со доделување на сертификати на сите учесници.

А1 Македонија, преку А1 Academy овозможи 50 млади учесници да се стекнат и збогатат со знаење на една атрактивна и модерна тема, како што е Бизнис аналитика.

Честитки и благодарност до предавачите Teodora Zhivkovikj и Aleksandar Kachakovski кои прифатија да бидат дел од A1 Academy и со задоволство го споделија своето знање.

А1 Македонија продолжува со придонес кон подобар свет преку едукација на младите. Бидете подготвени, наскоро следуваат нови модули за сите млади кои сакаат да стекнат нови знаења и дигитални вештини неопходни за современ и модерен живот.

0 коментар
0

Related Posts

Остави Коментар

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...