Најдете го идеалното работно место на KARIERA.mk во ПРИМА МЕБЕЛ, ТТК БАНКА, ЗЕГИН!

од 24HR

Денес ви ги издвојуваме најпосетуваните работни позиции од реномирани компании на KARIERA.mk, се надеваме дека ќе го најдете вашето идеално работно место меѓу нив.

Concentrix + Webhelp е глобална компанија која поттикнува пријатна атмосфера со акцент на луѓето. Над 440.000 мотивирани луѓе кои работат на 200 локации во над 70 земји обезбедуваат исклучителни кориснички искуства за нашите постоечки клиенти.

Моментално вработува:

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА КОРИСНИЧКА ПОДДРШКА

ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден.

Моментално вработува:

ИНСТАЛАТЕР НА ПРОЗОРЦИ
АВТОЛИМАРИ/МОНТЕРИ – КАРОСЕРИЈА И ПАТОС
ЕЛЕКТРО ТЕХНИЧАРИ – ТЕХНИЧКА КОНТРОЛА

Сите останати работни позиции од ВАН ХООЛ можете да ги најдете ТУКА.

„Алкалоид“ AД Скопје е компанија која повеќе од осум децении работи на производство на лекови, преработка на билни суровини и на производство на козметички и на хемиски производи.

Моментално вработува:

СЕРВИСЕР ЗА МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА
КООРДИНАТОР ЗА ИНОВАЦИИ, СТРАТЕШКИ ПРОЕКТИ И М&АS

Групацијата Виндија опфаќа 14 компании, од кои 8 се со седиште во Хрватска и 6 во соседните земји. Вработува повеќе од 4.000 луѓе. Беспрекорниот квалитет на производите на Виндија е препознаен на бројни меѓународни саеми, што со гордост ја направи компанијата добитник на бројни награди.

Моментално вработува:

ВОЗАЧ ДИСТРИБУТЕР – Ц КАТЕГОРИЈА

Revija Bar & Food е место каде можете подеднакво да уживате во добрата и вкусна храна како и самиот амбиент со добра музика.

Сите останати работни позиции од Revija Bar & Food можете да ги најдете ТУКА.

ФИБЕРНЕТ М-К е специјализирана во Business-to-Business сегментот, услужувајќи бизниси и компании од сите сектори.

Моментално вработува:

МАРКЕТИНГ СПЕЦИЈАЛИСТ

Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови.

Сите огласи од Зегин ќе ги најдете ТУКА.

ТТК БАНКА АД Скопје е успешна универзална банка која функционира со стабилен позитивен раст преку широко распространетата мрежа на филијали и експозитури. Банката ги извршува сите банкарски активности следејќи ги основните принципи на банкарското работење – стабилност, ликвидност, профитабилност и солвентност.

Моментално вработува:

ПОМЛАД БЛАГАЈНИК ВО ЕКСПОЗИТУРА ПРИЛЕП
РАКОВОДИТЕЛ НА СЛУЖБА ЗА ВНАТРЕШНА РЕВИЗИЈА

„Синцеритас“ АД Скопје е фармацевтска компанија чиј фокус на работење е култивирањето и производството на канабис за медицинска намена.

Моментално вработува:

МЕНАЏЕР ЗА KОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ- QC
QP – КВАЛИФИКУВАНО ЛИЦЕ
СЕНИОР АНАЛИТИЧАР ВО КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ
АГРОНОМ

Групацијата PRIMA е најнапреден систем кој произведува и продава мебел во регионот.

Моментално вработува:

СОВЕТНИК ЗА ПРОДАЖБА ВО СКОПЈЕ
ДИЗАЈНЕР ЗА ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ ВО СКОПЈЕ

Се уште невработени?! Сите останати активни работни позиции можете да ги најдете ТУКА.

0 коментар
0

Related Posts

Остави Коментар

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...