Она кога животот е премногу краток за погрешна работа

од 24HR

Германскиот портал за вработување Jobsintown.de преку иновативна кампања покажа дека животот е премногу краток за погрешна работа.

Со низа фотографии кои покажуваат реални луѓе во машини за опслужување на клиенти, германскиот портал за вработување Jobsintown.de покажа зошто животот е премногу краток за да се занимавате со погрешна работа.

Така на пример, позади банкоматот кој секојдневно го користиме е прикажан банкарски службеник, слаткарка позади машината за сладолед, келнерка позади кафематот и сл.

Преку оваа иновативна кампања германскиот огласник се обидува да ги мотивира луѓето да бидат издржливи во потрагата по својата совршена работа.

И може да се каже дека Jobsintown.de навистина успеа во тоа преку овие фотографии.

Погледнете и сами:

0 коментар
0

Related Posts

Остави Коментар

Веб страната користи колачиња за подобро корисничко искуство. Претпоставуваме дека сте во ред со ова, но како опција можете да не ги користите. Прифати Повеќе...